VqI14dIZgOPEqICDVdzsdHohm6R1qA6BYQ86dmeQ

Search This Blog

Report Abuse

About Me

Anne Rutherford
Visit profile

Vegan Falafel Dürüm

Burrito de Mantarlo / Burrito de Mushrooms o71,00 Budayunun yaplm lava 14zerine piekar sos, taze yeillikler, gbekmarul, sumakl krmz soan, ev yapm turular, siyah nohut, ve sebzeli basmati pilav ve sotelenmi MANTAR eklenir. Frnlanm sebzeler ve g14n14n salatas ile servis edilir. Mayonnaise and tomato sauce cooked at home, greens such as parsley and spring onions, lettuce, veggie basmati rice with black beans or black chickpeas, soaked seeds such as sunflower, pickles, and jalapeño, and pan fried mushrooms Serve with sliced apple baked potatoes or mashed potatoes and today's salad. âo95,00 Bitkisel Etli Burrito / Morning After Burrito Budayunun yaplm lava 14%zerine piekar sos, taze yeillikler, ev yapm turular, gbek marul ve sotelenmi mantar 14%zerine tavada kzarm B°TK°SEL ET PARALARI eklenir. This sort of burrito is for those who want more meaty and cheesy tastes. With all other ingredients inside the tortilla, plant-based beef patties and oyster mushrooms.

Instructions for lspray You'll find a video tutorial for a simple visual guide in this blog post. One day before you begin making the falafels, place the defrosted kichererbsen in a large bowl. Fill with plenty of water (the Kichererbsen should be covered with at least 7 cm of water; if necessary, add more water) and let to soak for 18-24 hours. After that, drain the water and collect the kichererbsen in a sieb, which you may dry with a papertuch (falls sie zu nass sind).

Vegann, vejeteryann y14z14n14 g14ld14ren falafel, keni L14bnan mutfa dayanan nefis bir yiyecek. Harmanlanmas nohutlarin, yeilliklerin, ve baharatlarin ile yaplan kfteler, nar gibi kzaryor. °inde herhangi bir hayvansal gda bulunmad iin her t14rl14 beslenme ayak uyduruyor. Tek ba adeta bir lezzet bombas olan bu kfteleri, tahinli bir sos ile birletirdik. °ine bolca yeillik, domates ekleyip, d1 4r1 4m yaptk. Doyurucu ve bir o kadar hafif falafel d1 4r1 4mler kt ortaya. Siz kftelerinizi frnlayabilirsiniz, kalorisini d1414rmek isteyenlerdenseniz. Frnlanm hali, en az kzarm hali g14zel.

T14m malzemeleri blendera kartrn. Eer yeteri kadar 1 orba ka daha un ekleyebilirsiniz (karmn doru kvamnda olduunu elinize yapmadndan anlayabilirsiniz). Blenderdan alp bir kaba koyun ve rt1 4p yaklak 1-2 saat buzdolabnda bekletin (aceleniz varsa bu aamay geebilirsiniz, ancak piirirken dalma olasl daha y1 4ksek olur). Souduktan karmdan 12 adet kacak ekilde yemek ka yardm yass bir ekil verin. Dier taraftan bir tavay orta atete stn. 2 yemek ka skm zeytinya ekleyin ve ya sndnda falafelleri tavaya dizin.

Related Posts

Related Posts

Post a Comment