VqI14dIZgOPEqICDVdzsdHohm6R1qA6BYQ86dmeQ

Search This Blog

Report Abuse

About Me

Anne Rutherford
Visit profile

Google Smart Lock Ile Kaydedilen Instagram Hesap Silme

Google'n b14nyesi ierisinde piyasaya s14rd1414 yeni bir zelliidir. Smart Lock uygulamas, Android iletim sisteminin son model s1r14mleri olan Marshmallow ve Lollipop ile beraber kullanmaya baland. Smart Lock hayatnza girdii andan itibaren bir kere girdiiniz ifresini sistemine kaydediyor ve her seferinde giri yaparken tekrar tekrar o ifreleri yazma s1400recinden kullanclar kurtaryor. Iin bir kriter var, b uygulamay kullanmak. Bu kriter phone ekrannda parmak izi, ya da pin tarznda bir ifrenin bulunmas. Smart Lock ilevi kullanlamyor ekrannda ifre olmayan cihazlarda.

Eer hesaptan k yaptktan sonra da kaldrmak istiyorsanz hesabn oturum a d14mesinin yan tarafndan 14 noktaya dokunmanz gerekir. Ardndan da kaldr 14%zerine dokunma yeterlidir. Bunun yan sra Instagram kaydediler, uygulama ayarlarndan da silinebilir. Bu bl14m14n ad cihazda farkl olabilir. °lgili ekrana gidildikten sonra Instagramâ bulmanz, ardndan depolama 14zerine dokumanarak temizleme ilemlerini yapmanz gerekir.

Ayarlar / hesap bilgilerinizi aan Hesabnz ierisinde sitelerin yan ve bulunmakta olan p kutusu iaretini tklayn ifre kayt edilmesini istemediiniz sitelerde bulunan kaytl ifreleri bylece silin.

Silme ilemi site baznda bulunan admlar takip edilebilir. Bunun dnda t1 4m ifrelerin silinmesi de m1 4mk1 4nd1 4r. Cihaznzda kullandnz t1 4m sitelerin kaytl ifrelerini bu ekilde silmeni m1 4mk1 4nd1 4r.

Related Posts

Related Posts

Post a Comment